Sportfoto - Sportprijs Utrecht

Sportfoto Utrecht 2021

Het was een bijzonder sportjaar waarin de sport gedeeltelijk heeft stilgelegen, maar waarin ook nieuwe sportinitiatieven een doorgang vonden. Inmiddels zijn we eindelijk weer op de zo goed als normale manier opgestart. Heb jij ondanks de geldende beperkingen toch het sportjaar in Utrecht in beeld kunnen brengen? Stuur dan jouw foto in! Dit kan een foto zijn van een sportwedstrijd tijdens de reguliere competitie, een training tijdens de coronatijd of een mooi sportinitiatief in jouw wijk.

De mooiste Utrechtse sportfoto is wederom een categorie tijdens de Sportprijs Utrecht op woensdag 16 februari 2022. Na een online variant afgelopen jaar kunnen we aankomend jaar (hopelijk) weer volledig fysiek samenkomen. Uit alle inzendingen kiest een vakjury de mooiste foto’s en hieruit wordt vervolgens de vakjuryprijs gekozen. Daarnaast wint de foto met de meeste stemmen in het fotoalbum op de website de publieksprijs.

Doe mee en stuur je foto in! 

Het thema van de fotowedstrijd dit jaar is ‘Sport verbindt’. Foto’s kunnen tot en met 16 januari 2022 worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of worden gedeeld via Twitter (@Sport_Utrecht) of Instagram (met #sportfoto030). Alle inzendingen krijgen een plek in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2021. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van WeTransfer voor foto’s groter dan 10 Mb.

Bekijk hier het reglement. 

Voting Starts In:
0
0
weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
No contestants to display