Partners - Sportprijs Utrecht

Partners

Mede dankzij de bijdrage van diverse partners kunnen we van de Sportprijs een groot succes maken. De gastheer van de avond is de Jaarbeurs Utrecht: de locatie van de feestelijke uitreiking van de Sportprijs Utrecht op woensdagavond 14 februari 2024. Verder gaat dank uit naar onderstaande partners.

Ook partner worden? Neem contact op met sportprijs@sportutrecht.nl.

logo (1)

Jaarbeurs Utrecht als gastheer


Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Daar zetten zij zich samen dagelijks voor in. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan beurzen, summits, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.
Jaarbeurs is zoveel meer dan een beursbedrijf alleen, een plek of een ruimte. Zij inspireren, motiveren en activeren handel. Want daar ligt ook hun kracht. Zij zetten de schijnwerpers aan en ze bieden een groots podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen en markten, fysiek en digitaal.

Gemeente Utrecht sportief én gezond


Sporten is goed voor het dagelijks leven van de Utrechter. Naast ontspanning, beweging en de gezondheid zorgt het ook voor talentontwikkeling en het ontmoeten van nieuwe mensen. Topsporters, vrijetijdssporters, sporters met of zonder een beperking: iedereen die wil sporten of bewegen, moet dat kunnen doen. Met sportevenementen, sterke en gevarieerde verenigingen, goede sportlocaties en een aantrekkelijke buitenruimte zorgt de Gemeente Utrecht voor een goed en aantrekkelijk sportklimaat. Wilt u meer lezen over sporten in Utrecht? Kijk dan op www.utrecht.nl/sport.

Maxtension voor print- en signwerk


Maxtension voert reclameprojecten uit in de breedste zin des woords. Van het aankleden van Events en Festivals tot winkelketens, bouwlocaties en sportclubs. Of het nu gaat om kleine of grote spandoeken, peesframes, blinde frames en mega reclameframes, stickers of het beletteren van  gevel, etalage of auto: Maxtension gaat voor optimale exposure.

Ondernemersfonds Utrecht voor lokale initiatieven


Het Ondernemersfonds Utrecht (OfU) vormt een belangrijke schakel in de Utrechtse economie. OfU verbindt lokale ondernemers, verschillende sectoren en organisaties en draagt bij aan de vestigingskwaliteit van Utrecht. Dankzij het fonds is het voor ondernemers mogelijk om initiatieven en investeringen binnen hun gebied gezamenlijk te financieren. Met hun OfU budget geven ondernemers steeds meer kleur aan Utrecht.