Partners - Sportprijs Utrecht

Partners

Mede dankzij de bijdrage van diverse partners kunnen we van de Sportprijs een groot succes maken. De gastheer van de avond is de Jaarbeurs Utrecht: de locatie van de feestelijke uitreiking van de Sportprijs Utrecht op woensdagavond 12 februari 2020. Verder gaat dank uit naar onderstaande partners.

Ook partner worden? Neem contact op met info@sportutrecht.nl.

mi_logo_met-onderschrift02_BEAMEN sportprijs site
Nieuw_Logo-BetekenisROC Midden Nederland logo
foto_bestand_52ologo (1)Logo LunaWorx

Jaarbeurs Utrecht als gastheer


Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Daar zetten zij zich samen dagelijks voor in. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan beurzen, summits, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.
Jaarbeurs is zoveel meer dan een beursbedrijf alleen, een plek of een ruimte. Zij inspireren, motiveren en activeren handel. Want daar ligt ook hun kracht. Zij zetten de schijnwerpers aan en ze bieden een groots podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen en markten, fysiek en digitaal.

Gemeente Utrecht sportief én gezond


Sporten is goed voor het dagelijks leven van de Utrechter. Naast ontspanning, beweging en de gezondheid zorgt het ook voor talentontwikkeling en het ontmoeten van nieuwe mensen. Topsporters, vrijetijdssporters, sporters met of zonder een beperking: iedereen die wil sporten of bewegen, moet dat kunnen doen. Met sportevenementen, sterke en gevarieerde verenigingen, goede sportlocaties en een aantrekkelijke buitenruimte zorgt de Gemeente Utrecht voor een goed en aantrekkelijk sportklimaat. Wilt u meer lezen over sporten in Utrecht? Kijk dan op www.utrecht.nl/sport.

Heuvelman Sound & Vision voor filmpjes en technische ondersteuning


Heuvelman Sound & Vision B.V. is totaalleverancier in de audiovisuele dienstverlening. Beleven, partnerschap en vertrouwen zijn de drie kernpunten in hun bedrijfsfilosofie.
Met hun audiovisuele middelen, expertise en creativiteit bieden zij u altijd onderscheidende en passende concepten aan die u helpen úw successen te realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van audiovisuele dienstverlening.
Heuvelman Sound & Vision B.V. is uw partner in de AV-branche.

Sport & Entertainment Architect voor regie tijdens avond


Door sport te benaderen als een vermakelijk publieksevenement kunnen ze een bijzonder tintje geven aan ieder sportevenement. Beleving van het publiek is wat centraal staat en daar draagt zowel de sport zelf als de productie er omheen aan bij. In nauwe samenwerking met de organisatie ontwerpen en produceren zij zodat u van uw sportevenement een vermakelijk publieksevenement maakt. SEA ontwerpt, U verkoopt.

Lunaworx voor ontwerp prijs


Het Utrechtse bedrijf Lunaworx is verantwoordelijk voor het ontwerp van de sportprijs. Dit creatieve projectbureau staat voor inspirerende, duurzame concepten en vormgeving van film, evenementen, kunst -en culturele projecten.

Anneke Kapteyn voor  bloemen en aankleding zaal


Bloemsierkunst Anneke Kapteyn bestaat al sinds 1960, opgericht door Anneke Kapteyn maar sinds 1979 in handen van de familie Groen. De gezellige buurtwinkel van toen is uitgegroeid tot een op de zowel zakelijke als particuliere markt gerichte onderneming met 13 enthousiaste vakbekwame medewerkers. Naast een zeer ruim assortiment aan bloemen heeft Bloemsierkunst Anneke Kapteyn tevens ruime keus in woon- en interieurartikelen. Zij krijgen iedere dag verse bloemen aangeleverd en het assortiment is dan ook meer dan uitgebreid te noemen. Hun inkoop beslaat de drie grootste veilingen van Nederland, waar het wereldassortiment aan bloemen wordt aangeboden. Met andere woorden, alles wat in de wereld te koop is kunt u hier verkrijgen. Hierdoor kan bloemstierkunstenaar ingaan op uw specifieke wens.

Live Beamen – Pjotr Wiese foto projectie


De foto wordt genomen, via WiFi draadloos doorgezonden en direct geprojecteerd. Live Beamen werkt verbindend en sfeerverhogend. Het is een aangename, interactieve en verrassende aanvulling voor bruiloften, evenementen, congressen, borrels, recepties & feesten.

Broek & Buuren voor ondersteuning bij vormgeving programma

Broek & Buuren verzorgt (een deel van) de creatieve invulling en omlijsting van de avond. Dit jaar is dat het Live Beamen, een tussen-act, de slotact en het sneltekenen. Broek & Buuren is een creatief ontwerpbureau voor betekenisvolle evenementen. Zij zetten middelen als theater, kunsten en spel in om een frisse beleving, leerervaring, interventie of gezamenlijke herinnering te creëren voor bedrijven en organisaties. Om mensen zo echt te raken en te motiveren, hen beter te laten samenwerken en met plezier succesvol(ler) te laten zijn

Maxtension voor print- en signwerk


Maxtension voert reclameprojecten uit in de breedste zin des woords. Van het aankleden van Events en Festivals tot winkelketens, bouwlocaties en sportclubs. Of het nu gaat om kleine of grote spandoeken, peesframes, blinde frames en mega reclameframes, stickers of het beletteren van  gevel, etalage of auto: Maxtension gaat voor optimale exposure.

Mulier Instituut  samenwerking fotowedstrijd


Het Mulier Instituut is een onafhankelijke en landelijke opererende stichting, die werkt zonder winstoogmerk. Het doel van het Mulier Instituut is de bevordering van de sociaal- wetenschappelijke kennisontwikkeling en beleidseffectiviteit op het terrein van sport.

Utrechtse Sportkrant mediapartner


De Utrechtse Sportkrant heeft iets met sport en vult dat op verschillende manieren in. Dagelijks worden artikelen online geplaatst over Utrechtse topsport en breedtesport, sporters, talenten, verenigingen, ontwikkelingen, gezondheid en sportbeleid.
De Utrechtse Sportkrant werkt graag samen met sportverenigingen en biedt hen een podium om de club en sport te promoten. Voorafgaand aan de Sportprijs Utrecht brengt de Utrechtse Sportkrant in januari een speciale bijlage uit met daarin een overzicht van alle genomineerden. Tevens besteed de krant aandacht aan de talentvolle sporters uit Utrecht en overhandigen zij tijdens de Sportprijs Utrecht de prijs aan het Sporttalent van het jaar.
Heb je een tip voor de redactie en/of distributiepunt worden’? Neem dan contact op via info@utrechtsesportkrant.nl | www.utrechtsesportkrant.nl