Sprintkanon Dafne Schippers op bezoek bij RTL Late Night en Prinses Máxima Centrum - Sportprijs Utrecht

Sprintkanon Dafne Schippers op bezoek bij RTL Late Night en Prinses Máxima Centrum

Enkele dagen na haar tweede en vierde plek in de Continental Cup was Utrechtse topatlete Dafne Schippers aanwezig in het Prinses Máxima Centrum. Daar verzorgde ze dinsdagmiddag een clinic in het behandel- en onderzoeksinstituut voor kinderoncologie. Op de woensdagavond was ze te gast bij RTL Late Night.

Ondanks de ziekte van de kinderen wil Prinses Máxima Centrum de ontwikkeling van kinderen zoveel mogelijk stimuleren. Dafne Schippers is ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum en motiveerde de kinderen tijdens de clinic om te blijven bewegen. Ze ging de strijd aan met allerlei kinderen in een hardloopwedstrijd.  Ook nam ze het in een rolstoel op tegen rolstoelgebonden kinderen. De lach bij de kinderen kwam tevoorschijn en ze hadden veel plezier in het bewegen.

Verder was Dafne Schippers woensdagavond te gast bij RTL Late Night. Daar ging ze in op de clinic die ze heeft gegeven bij het Prinses Máxima Centrum en vertelde ze over haar ups and downs van het afgelopen seizoen. Klik hier om het fragment te zien.

Bron: ad.nlprinsesmaximacentrum.nl