Juryfavorieten Fotowedstrijd - Sportprijs Utrecht

Juryfavorieten Fotowedstrijd

nieuws_afbeelding_17o

 

De 12 juryfavorieten voor de fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto van 2015 zijn bekend!

Voor de fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto van 2015 zijn zo’n 150 inzendingen binnengekomen. Samen vormen deze een kleurrijk pallet dat de mooiste sportmomenten van 2015 nog eens laten herbeleven. Wij danken iedereen dan ook van harte voor alle inzendingen en medewerking hieraan.

Alle inzendingen zijn door de jury gezien en beoordeeld. Hier zijn 12 favorieten uit voortgekomen die allemaal kans maken op de prijs van de vakjury.

Aandacht voor fotowedstrijd in AD UN
Vrijdag 22 januari stond in het AD UN ook een fotoselectie van de inzendingen. Klik hier om deze pagina te bekijken. Bovendien maken de juryfavorieten ook onderdeel uit van de foto-expositie Utrechtse sport in beeld die o.a. getoond zal worden tijdens de Sportprijs Utrecht 2015.

Uitreiking vakjuryprijs
Tijdens de feestelijke uitreiking van de Sportprijs Utrecht op woensdag 17 februari 2016 – waar onder meer de Utrechtse Sportman en Sportvrouw van 2015 gehuldigd zullen worden – zullen ook de winnaars bekend worden gemaakt worden van de fotowedstrijd.

Publieksprijs
Daarnaast wint de foto met de meeste likes de publieksprijs. Welke foto is jouw favoriet? Neem een kijkje in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2015 voor een overzicht van alle inzendingen en like jouw favoriet!