In beeld met Heuvelman Sound en Vision - Sportprijs Utrecht

In beeld met Heuvelman Sound en Vision

De Sportprijs Utrecht 2016 kan niet worden georganiseerd zonder de hulp van de partners. Eén van deze partners is Heuvelman Sound & Vision B.V. 

Heuvelman Sound & Vision B.V. voorziet de zakelijke markt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele oplossingen. Met vestigingen in Culemborg (hoofdvestiging), Amsterdam, Zoeterwoude en Eindhoven verricht Heuvelman werkzaamheden binnen het (internationale) bedrijfsleven, de hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sportevenementen. Het gaat hierbij zowel om audiovisuele ondersteuning voor evenementen als vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Heuvelman gelooft sterk in de kracht van content om zodoende haar klanten in staat te stellen haar doelen te bereiken.

Voor het 3e jaar op rij verzorgt Heuvelman de audiovisuele ondersteuning voor de Sportprijs Utrecht en de content welke tijdens de uitreiking op de schermen te zien is. Tevens heeft onze professionele afdeling Content Design alle video’s van de genomineerden gemaakt.

Frank Jongbloets, commercieel manager: “Heuvelman Sound & Vision B.V. en de VSU werken al vele jaren intensief samen waarin beide organisaties streven naar een partnership op hoog niveau. De Sportprijs Utrecht is een feestelijke avond waarbij niet alleen sporters, verenigingen en coaches, maar ook vrijwilligers, familie en vrienden geëerd worden voor hun bijzondere prestaties. Op woensdag 15 februari 2017 worden de winnaars van de Sportprijs Utrecht 2016 gehuldigd in de Jaarbeurs Utrecht. We hebben er heel veel zin’’!

Naast deze feestelijke avond heeft Heuvelman in het recente verleden diverse sportevenementen mogen faciliteren, te weten: World Hockey League, EK en WK Hockey, WK Roeien, WK Beachvolleybal, Start Giro 2016 en Grand Départ Tour de France. Daarnaast verzorgt Heuvelman Sound & Vision jaarlijks de techniek voor sportevenementen als Jumping Amsterdam, Delta Lloyd Regatta en de AFAS Tennis Classics.

Nieuwsgierig geworden naar het werk van Heuvelman? Kijk voor een voorproefje naar het filmpje hieronder.